Pachete cu livrare oriunde in tara Baloane-heliu.ro

Baloanele cu heliu au devenit atat de apreciate, incat tot mai multa lume cauta sa achizitioneze pachete de baloane, cu livrare oriunde in tara. Daca si tu vrei sa dai o petrecere pe cinste pentru cel mic, atunci cu siguranta iti doresti sa achizitionezi pachetele promotionale Baloane-heliu.ro, care au livrare oriunde in tara si sunt la super pret. Baloane-heliu.ro va pune la dispozitie trei pachete diferite, astfel incat sa puteti sa realizati ce v-ati propus pentru petrecerea copilului vostru, fara sa va fie afectat bugetul!

Asadar, Baloane-heliu.ro iti pune la dispozitie urmatoarele pachete promotionale:

1) Pachetul Butelie cu heliu Party Factory50, ce include: 40 de baloane multicolore realizate din latex rezistent, codite din rafie, plus o butelie cu heliu de unica folosinta, cu care sa umflati baloanele. Mai mult decat atat, primiti cadou si un balon din folie metalizata, de 45 de cm. Pretul acestui pachet este de 230 de lei.

2) Pachetul Butelie heliu Party Factory30, care include: 25 de baloane multicolore din latex rezistent, codite din rafie si o butelie cu heliu de unica folosinta. Bonus – primiti din partea acestora un balon din folie metalizata, de 45 cm. Pretul acestui pachet este de 170 de lei.

3) Pachetul de 50 de baloane personalizate cu orice grafica, care include: 50 de baloane de orice culoare, oricate culori, personalizate cu orice mesaj sau grafica la o culoare, o butelie de heliu de unica folosinta, din care umflati 30 din cele 50 de baloane, codite din rafie si o pompa de mana, cu care puteti umfla cu aer restul de 20 de baloane personalizate. Pretul acestui pachet este de 240 de lei.

De ce sa cumparati de pe Baloane-heliu.ro:

Site-ul va asigura livrarea gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 250 lei. Comenzile mai mici de 250 lei pot fi ridicate de la sediu. Isi asteapta mereu cu drag clientii, ca sa creeze impreuna cele mai frumoase amintiri pentru ei sau pentru copiii acestora. O atmosfera proprice de petrecere este realizata doar cu ajutorul baloanelor, asadar profitati de oferte pentru a avea parte de toate avantajele. Produsele prezinta un raport calitate / pret extrem de bun si accesibil, pe care nu ai cum sa il treci cu vederea, mai ales daca esti o fire petrecareata si adori decoratiunile realizate din baloane.

Merita sau nu merita produsele Baloane-heliu.ro?

Toate baloanele disponibile pe site sunt realizate din latex rezistent, de cea mai buna calitate, astfel incat acestea sa reziste umflate chiar si cateva saptamani bune. In astfel de conditii, puteti sa pastrati baloanele si dupa incheierea unui eveniment, pentru a decora camera copilului sau sufrageria cu ajutorul acestora. Asadar, produsele Baloane-heliu.ro merita investitia si va puteti convinge personal de acest lucru, cu o simpla comanda pe site. Diferenta o veti vedea in buzunarul vostru, deoarece produsele nu sunt scumpe – accesibilitatea acestora este un mare avantaj pe care il ofera tuturor clientilor, astfel incat acestia sa revina cu drag la ei pe site si pentru comenzi ulterioare.

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON