baloane colorate

Despre noi

Cine suntem noi

baloane folie cu heliu

balon urs cu heliu

În spatele micului nostru magazin online se află o echipă tânără, dinamică şi plină de entuziasm care consideră că nici o petrecere nu se poate numi PETRECERE fără măcar câteva baloane! Ne străduim să împlinim exigențele clienților care ne calcă pragul în căutarea unor decorațiuni de calitate, de efect şi la un preț cât mai avantajos. Noi știm ce înseamnă distracția şi amuzamentul celor mici, dar ne preocupă şi satisfacția adulților care ne cer ajutorul pentru organizarea unor evenimente selecte precum aniversări, petreceri de logodnă, nunţi, campanii publicitare sau chiar şi petreceri corporative.

Ne dăm silința să venim în întâmpinarea cerințelor clienților noștri cu o serie de produse destinate exclusiv decorațiunilor acelor încăperi triste şi monotone care au nevoie de un boost pentru a face ca petrecerea să fie una de vis!

Micul nostru magazin online www.baloane-heliu.ro vă stă la dispoziție cu o gamă extrem de variată de baloane simple, baloane cu heliu, baloane tematice, baloane personalizate după preferințele fiecăruia, decorațiuni baloane, baloane Jumbo sau baloane publicitare.

Vă invităm să pătrundeți într-o lume plină de veselie, culoare şi voie bună. Veți rămâne plăcut surprinși de produsele pe care le comercializăm deoarece calitatea, bunul gust şi feedback-ul pozitiv de la foștii noștri clienți ne reprezintă!

arcada baloane cu floriAveți un eveniment important şi nu doriți să cheltuiți o avere pe decorațiuni? Puteți opta pentru un set de baloane cu heliu sau baloane umflate cu aer, în nuanțe simple, clasice sau în culori mai puternice. Se pot prinde cu succes într-un buchețel delicat așezat pe mese, în întimpinarea invitaților. Optează pentru un set de baloane Jumbo, care vin în combinații inedite de culori şi dimensiuni – perfecte pentru decorul tavanului gol, lipsit de personalitate. O petrecere în grădină nu ar fi nicicând mai colorată şi mai veselă decât decorată cu câteva arcade din baloane cu heliu şi baloane simple, într-un joc fabulos de nuanțe balayage. Asiguraţi-vă că optați pentru dimensiuni diferite ale baloanelor şi strecurați printre ele câte un boboc din florile de sezon – veți obține un fundal superb pentru cele mai reușite fotografii!

Pentru petrecerea celor mici alegeți dintre combinațiile superbe de baloane tematice pe care vi le punem la dispoziție sau personalizați-vă baloanele preferate cu imagini, logo-uri sau mesaje de La mulţi ani! Pentru distracția copiilor, achiziționați niște baloane simple pe care să le umpleți cu apă şi să alcătuiți jocuri distractive. Dacă doriți să vă scutiți de bătaia de cap de a umfla şi lega personal baloanele, magazinul nostru online vă pune la dispoziție o serie de bannere aniversare din baloane gata umflate. În acest mod veți avea mai mult timp la dispoziție pentru a pune totul la punct!

Câteva baloane cu heliu în două nuanțe şi 3-4 baloane jumbo sunt mai mult decât suficiente pentru decorul oricărui restaurant sau salon de nuntă – oaspeții vor rămâne impresionați de bogăția complementară de deasupra ringului de dans!

Fie că tocmai v-ați unit destinele, ați devenit părinti sau pur şi simplu fie că doriți să organizați un team building cu angajații dvs. baloanele cu heliu, baloanele personalizate cu mesaje amuzante, câteva baloane Jumbo sau baloane tematice sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru o petrecere reușită!

Nu vă faceți griji în privința costurilor- un preț baloane heliu, de exemplu este extrem de accesibil. Puteți verifica chiar aici.

 

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON