Baloane 18 ani

Se arată toate cele 9 rezultate

„Happy Birthday” – baloane cu heliu 18 ani!

Majoratul reprezinta o etapa importanta in viata fiecarei persoane si de aceea adolescentii asteapta cu nerabdare ziua cand vor implini 18 ani, cand vor deveni adulti, desi pentru parintii lor vor ramane tot copii. Pe cat este de asteptata, pe atat de multe batai de cap le da aceasta ocazie sarbatoritilor, care trebuie sa decida unde se vor sarbatori si cum va arata locatia in care se va desfasura petrecerea. Majoritatea considera ca aceasta zi trebuie petrecuta mai original decat restul zilelor de nastere, astfel incat la ptrecerea organizata isi invita prietenii, colegii de clasa, familia, cunoscutii, etc.

Majoratul poate fi sarbatorit atat acasa, cat si la discoteca, la restaurant, sau chiar si la o sala de bowling. Reprezentative insa pentru o astfel de petrecere sunt obisnuitele baloane petreceri majorat, fara de care un majorat nu poate avea loc. Orice petrecere trebuie sa dispuna de decoratiuni, iar o serie de baloane 18 ani trebuie sa fie nelipsite de la petrecere. Exista numeroase variante de baloane majorat pentru care puteti opta astfel incat sala sa fie decorata corespunzator evenimentului. Puteti opta pentru buchetele din baloane cu heliu nu doar ca si decor ci si sub forma de cadou pentru prsoana care implineste varsta de 18 ani, puteti alege cateva baloane folie cu mesajul „Happy Birthday” sau puteti opta pentru baloane cu heliu 18 ani, care vor transforma ptrecerea dumneavoastra intr-una de neuitat.

Varsta de 18 ani aduce inevitabil multe schimbari in viata unui adolescent: responsabilitate, vacante fara parinti, mutatul in alt oras pentru facultate, etc. Bucura-te de schimbarile care se vor petrece in viata ta si ai grija se iei cele mai bune decizii pentru tine. Nu alerga spre maturizare, ci mergi usor si pe parcurs  traieste fiecare clipa adolescentina. Vei ava timp suficient pentru a fi adult.

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro