Apeleaza la decoratiuni cu baloane pentru evenimentele speciale din viata ta

De-a lungul anilor, evolutia accesoriilor pentru petreceri a cunoscut schimbari din ce in ce mai spectaculoase si inedite. Astfel, clasicele baloane colorate si simple pe care le cunoastem cu totii, au capatat forme si aspecte mult mai diverse si mai originale, transformandu-se de la an la an in adevarate vedete ale petrecerilor si evenimentelor, fiind apreciate si laudate deopotriva de catre cei mici, dar si de catre adulti. Asadar, atunci cand vine vorba despre decoratiuni baloane, trebuie sa punctam faptul ca au devenit din ce in ce mai cautate si aproape ca sunt omniprezente la evenimentele speciale din viata noastra.

Cu toate ca, acum multi ani, acestea erau considerate a fi decoratiuni strict pentru copii, in prezent, ele sunt extrem de apreciate si de catre cei mari. Acest lucru se datoreaza faptului ca acestea au capatat diferite ‘’functii’’, printre care putem aminti:

  • Baloanele pot fi utilizate pentru a crea arcade, ghirlande, decoratiuni de mese sau foto cornere, la petreceri precum: nunti, botezuri, aniversari, evenimente corporate, zile onomastice si asa mai departe;
  • Acum, mult mai cautate sunt baloanele cu heliu, deoarece acestea, spre deosebire de baloanele cu aer, plutesc si pot constitui adevarate puncte de atractie pentru cei mici, care se vor juca cu ele;
  • Specialistii in aranjamente cu baloane ofera mereu modele si perspective noi decoratiunilor, transformandu-le in adevarate personaje participante, nelipsite de la orice tip de petrecere la evenimente.

Poti sa apelezi cu incredere la decoratiuni cu baloane, pentru toate evenimentele speciale din viata ta. Cu siguranta o sa iti placa eleganta si rafinamentul decoratiunilor, ce pot fi realizate doar cu baloane. Fie ca vorbim despre baloane din latex, cu heliu, baloane surpriza, personalizate, baloanele cu confetti sau cele din folie, posibilitatile sunt multiple, aspectul lor putand fi pus in evidenta in diverse moduri. Plus ca reprezinta o alternativa buna a clasicelor aranjamente cu flori, fiind in acelasi timp si mult mai accesibile din punct de vedere al aspectului financiar.

De ce credeti ca, la toate evenimentele pentru copii, se pune foarte mare accent pe folosirea de baloane cu heliu pentru a intretine atmosfera? Deoarece acestea au puterea de a transforma instant orice spatiu – gol si fad – intr-o locatie de petrecere si de aceea ar trebui sa fie nelipsite de la astfel de evenimente, special organizate pentru cei mici.

In ziua de azi, decoratiunile cu baloane au devenit extrem de populare, atat in randul copiilor, cat si in randul adultilor, care aleg din ce in ce mai des astfel de produse, pentru a obtine decoruri simple si moderne, dar in acelasi timp elegante si realizate cu mult bun gust, la tot felul de evenimente speciale. Daca nu le-ai acordat o prea mare importanta baloanelor (pana acum), inseamna ca nu ai stiu de sirul de avantaje cu care acestea vin la pachet. Foarte multe modele pot fi cu adevarat apreciate, mai ales daca optati pentru produse bune din punct de vedere calitativ, care sa reziste pana la incheierea evenimentelor si chiar cateva zile (sau chiar saptamani) dupa.

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON