Arcada din baloane cu nume

Totul despre baloane

Primăvara este un festival al culorilor și al miresmelor proaspete de boboc de floare.

Tot primăvara începe şi sezonul nunților, al petrecerilor şi sărbătorilor de tot felul.  De aceea, organizatorii acestor petreceri și evenimente încep să se gândească din ce în ce mai mult asupra decorațiunilor destinate sa însuflețească astfel de chefuri.

Decoruri din baloane în culori simple sau viu colorate

Baloane cu heliu

Sfatul multor specialiști și experți în decorațiuni este să alegem decorurile din baloane în culori simple sau viu colorate, alături sau nu de flori de sezon – motivul? Sunt mult mai avantajoase ca preț, fac senzație mai ales în combinație cu aranjamentele florale şi scot din anonimat orice eveniment. În plus, sunt atât pe placul adulților, dacă sunt combinate cu eleganță și bun gust şi reprezintă, mai ales, fascinația celor mici.

Așadar o serie de baloane de dimensiuni egale sau de dimensiuni diferite alese cu grijă în culori pastelate, în ton cu anotimpul înmiresmat al sezonului pot crea decoruri inedite și conferă o atmosferă de excepție.

Imaginează-ți ce senzațional este să pășești cu încredere într-un vals delicat alături de persoana iubită, sub dansul colorat și luminos al baloanelor cu heliu, care rămân suspendate în aer întreaga noapte.

În centrul fiecărei mese se poate așeza câte un buchețel din baloane mici, în două culori şi legate cu panglici sub forme delicate de fundițe. O idee mai interesantă pentru decor pe mese ar fi combinarea unor baloane de dimensiuni mici, medii și mari, în nuanțe delicate, adunate toate într-un efect de balayage inedit. Poți prinde de aceste buchețele baloane din folie și baloane transparente, umplute cu petale de flori sau cu confetti, pe care să le suspenzi cu o panglică mai lungă.

Surpinde-ţi invitații cu baloane în culori deschise pe care să le personalizezi cu numere de masă şi să le prinzi într-o manieră elegantă de scaune. Vei da dovadă de multă originalitate, iar efectul va fi unul de excepție.

Pentru cele mai reușite fotografii se pot realiza coloane de baloane prin ancorarea de baloane simple, de diferite dimensiuni. Culorile se pot alege după preferință și tema petrecerii.

Oferă un bun venit tuturor prietenilor și invitaților la petrecere, cu o intrare spectaculoasă decorată cu baloane. Intrarea în restaurant se poate marca cu un arc dichisit cu o mulțime de baloane colorate, simple sau în tonuri combinate.

Baloanele Jumbo

Balon Jumbo cu heliuBaloanele Jumbo mari, sub formă de litere sau numere pot indica data nașterii sărbătoritului sau un mesaj deosebit pentru a marca tema petrecerii.

Plafoanele urâte, inestetice se pot ascunde cu baloane cu heliu legate cu panglici sau cu baloane simple împletite cu niște tulpini bogate de flori. După petrecere toți invitații pot păși afară, pentru a elibera baloanele cu heliu.

Cea mai variată gamă de baloane de calitate se poate găsi în magazinul online https://www.baloane-heliu.ro. Îți dorești să organizezi o petrecere reușită, dar nu dispui de un buget prea mare? Alege gama de baloane simple, baloane cu heliu, baloane Jumbo, baloane personalizate, în culori simple sau viu colorate, baloane umplute cu petale de flori, cu confetti sau cu sclipici. Orice eveniment decorat cu baloanele Coral Ballons va fi unul de excepție!

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON