Baloane cu heliu personalizate

Este imposibil sa nu fiti de acord cu afirmatia ca baloanele aduc instant zambetul pe buzele unui copil atunci cand le-am dat drumul si au inceput sa pluteasca in aer. Reusesc sa ne faca sa zimbim pe noi adulti, dar pe cei mici?

Daca urmeaza sa organizati o nunta, un botez sau dati o mana de ajutor la decorarea unei petreceri aniversare pentru un prieten, baloanele vor fi cea mai potrivita alegere pentru decorul petrecerii tale. Fie ca veti  folosi baloane din latex, balone cu heliu simple sau baloane personalizate, de diverse marimi si culori, petrecerea va fi cu siguranta un succes. Baloanele cu heliu pot fi inscriptionate cu diferite mesaje sau personalizate cu logoul dumneavoastra. Baloanele, indiferent de materialul din care sunt confectionate, au darul de a fascina, de a da culoare oricarei petrecerii, deoarece indiferent de varsta pe care o ai, baloanele cu heliu te vor face sa visezi.

Un mare succes la toate petrecerile, pe langa baloanele litere sau cifre, cele persoanalizate sunt nelipsite. Nu aveti nevoie sa achizitionati baloanele gata personalizate si puteti sa vi le confectionati singuri, indiferent de evenimentul pentru care le doriti.

Aveti nevoie doar de niste baloane colorate umflate cu heliu, de rafie alba ondulata si de un marker permanent care sa scrie gros. Pentru a personaliza baloanele, pur si simplu umflati-le cu heliu si scrieti mesajul sau desenati imaginea! Va fi cu siguranta mai usor daca puteti pune pe cineva sa tina balonul cat timp dumneavoastra scrieti! Puteti inscriptiona baloanele cu tot felul de mesaje sau pot fi desenate diverse fete zambarete. Posibilitatile sunt infinite.
Baloanele astfel personalizate constituie accesoriul perfect pentru o sesiune foto, in vederea crearii unor amintiri fabuloase de la petrecerile organizate. Si dupa ce le veti desumfla, veti vedea ca vor ramane la fel de dragute chiar si asa, fara sa fie umflate! Ar putea fi un suvenir dragut de pastrat de la petrecerea la care ai participat!

Desi baloanele sunt frumoase indiferent de forma lor, acestea dau o nota mult mai deosebita daca sunt inscriptionate, iar acest lucru, dupa cum ati putut observa anterior, nu trebuie sa presupuna costuri suplimentare. Baloanele schimba total decorul unei sali si atrag atentia la orice eveniment, asa ca daca doresti sa transmiti un anumit mesaj cu siguranta vei reusi sa il transmiti imprimat pe un balon. Fie ca este vorba de o petrecere aniversara sau un eveniment important al unei companii, puteti crea un eveniment diferit cu ajutorul baloanelor personalizate. Personalizarea baloanelor la nivel profesional se poate face cu text, imagine si text, doar cu imagine sau cu sigla companiei, deoarece baloanele personalizate sunt achizitionate in special pentru petrecerile de inaugurare sau la sarbatorirea a unui anumit numar de ani vechime a unei firme. De aici, baloanele nu pot lipsi, inscriptionate fiind cu logo-ul firmei.

Baloanele sunt foarte ieftine si la fel de usor de utilizat, existand un model de baloane pentru fiecare ocazie. Exista in aproape orice culoare si sunt cea mai simpla varianta fata de orice alt tip de decor.

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON