Baloanele – pline de diversitate

De la culorile distractive date de baloanele ce atarna la o petrecere de aniversare a copiilor si pana la cele prezente la botezuri, nunti, petreceri corporate, acestea isi gasesc locul lor la orice tip de eveniment. Baloanele pot fi albe, in diverse culori, mate sau lucioase, cu heliu, din latex, pot fi sub forma de diferite personaje, inscriptionate, etc., aceasta diversitate transformandu-le intr-o optiune atat de buna pentru decor la orice petrecere, incat nu ar trebuie sa lipseasca.

Gama de produse disponibila pe piata include si baloane perfecte pentru a fi utilizate la petreceri corporate. Puteti opta pentru arcada pentru pozitionat la intrarea pentru petrecerea de inaugurare a magazinului dumneavoastra, arcada din baloane cu logo, aranjamente din baloane, personalizate, etc.,  si nu doar pentru inaugurare cat si pentru o petrecere ce are ca scop sarbatorirea vechimii acesteia in industria in care opereaza.

Daca se apropie un eveniment important  in familia dumneavoastrain functie de numarul de invitati prezenti la petrecerea dumneavoastra puteti alege baloanele, perfecte pentru orice aniversare. Baloanele achizitionate pot fi personalizate cu numele sarbatoritului sau chiar si cu anumite  mesaje dorite de dumneavoastra. De asemenea, pot fi achizitionate si sub forma de cadou de bun venit acasa pentru proaspata mamica.

Baloanele pot fi si o modalitate de a ii invata pe cei mici diverse lucruri cum ar fi cifrele, numerele, culorile, formele, prin diverse modalitati at mai simple care sa ii ajute sa invete cat mai repede si cat mai usor.

In acest sens baloanele pot fi folosite sub numeroase forme pentru a-i ajuta pe cei mici sa isi insuseasca anumite cunostiinte. Fie ca folositi baloane din latex sau baloane cu heliu, copiii pot invata foarte usor sa numere cu ajutorul acestora. Luati un numar mare de baloane, le puteti fie umfla, fie sa le lasati neumflate si impreuna cu cel mic sa le numarati. In timp, acesta va invata toate cifrele si numerele doar cu ajutorul baloanelor. De asemenea, culorile pot fi invate cu usurinta doar cu ajutorului unor bloane colorate. Puteti face o arcada baloane si sa il invatati pe cel mic culorile.

Dupa cum puteti vedea, baloanele au inca o intrebuintare, astfel incat ar trebui sa fie nelipsite din orice casa. Ce mici le pot folosi pentru joaca, pentru a invata, ca parte dintr-un experiment sau por si simplu ca si obiect de decor al camerei lor.

Si, sa nu uitam nici de aruncatul cu baloane pline cu apa in fata trecatorilor – fiecare copil a facut acest lucru cand era mic. Iar cel care spune ca nu a a facut asa ceva, ori minte ori inca nu a avut ocazia sa o faca, ocazie pe care nu ar trebui sa o rateze. Probabil ca toti am fost certati de catre parinti din acest motiv, insa trebuie sa recunoastem ca era destul de amuzant. Si chiar si acum, desi avem peste 30 ani inca mai obisnuim multi dintre noi sa mai aruncam cate un balon plin de apa si apoi sa ne ascundem dupa geam sa nu fim vazuti, exact ca atunci cand eram copii. Si astfel ne putem reaminti cum baloanele au facut mereu parte din viata noastra.

Fiind atat de versatile, nu este de mirare ca, de la an la an, solicitarile pentru baloane au inceput sa creasca pentru numeroasele situatii in care acestea se pot utiliza.

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON