Baloane personaje animate

Nu exista o modalitate mai buna de a va face copiii fericiti decat prin a le da baloane sub forma de personaje animate. Magazinele online ce comercializeaza baloane si accesorii de petrecere ofera o gama variata de baloane de unde puteti alege. Dintre acestea, baloanele ce intruchipeaza personaje animate tind sa fie cele mai populare in randul celor mici. Mai ales daca alegeti baloane cu heliu, sau din folie, de care copilul se poate bucura mai mult. De fapt, puteti chiar sa le umflati iar la un moment dat, daca este necesar.

Daca veti organiza o petrecere in viitorul apropiat trebuie sa va ganditi la numarul de baloane pe care le cumparati. De exemplu, daca petrecerea va avea unu numar mare de copii prezenti atunci si baloanele trebuie sa fie destul de multe la numar, sau, daca doriti, puteti chiar sa achizitionati buchete de baloane pentru copii. Pentru acesta din urma, puteti alege dintr-o gama larga de optiuni, inclusiv dimensiuni, tipuri, culori, desene, forme si asa mai departe. Puteti avea chiar si un buchet facut din baloane personalizate pentru un efect mai special.

Urmatoarele sunt cateva exemple de baloane  vor reusi cu siguranta sa adauge un zambet mare pe fata copilului tau.

–           Fete zambarete – O modalitate excelenta de a imfrumuseta ziua oricarui copil este prin baloane cu fata zambitoare. Disponibile intr-o serie de expresii unice, nu veti avea nici o problema in a gasi ceea ce se potriveste cu personalitatea copilului dumneavoastra, precum si cu tematica petrecerii. Sunt incluse fetele cu ochi rosii in forma de inima, emoticoane ras cu lacrimi, un zambet mare, emoji cu ochelari de soare, si multe altele. Posibilitatile sunt numeroase.

–           Animale – Fiecare copil iubeste animalele, deci ce mod mai bun de a sarbatori decat cu unul sau mai multe baloane in forma si culoarea animalului pe care il iubeste copilul cel ma mult? Exista o multime de modele, deci nu veti duce lipsa de variante .

–           Diverse – Alaturi de baloanele traditionale pe piata au aparut mai multe modele pe care le puteti achizitiona pentru petrecerea unui copil. Daca inainte aveam o gama limitata in ceea ce priveste modelele de baloane, pe masura ce decoratorii au venit cu noi si noi idei, baloanele au cunoscut o mare dezvoltare, astfel ca acum dispunem de numeroase modele, forme sau dimensiuni.

–           Baloane diverse forme – In plus fata de baloanele rotunde, puteti alege oricand baloane cu heliu sub forma de stea, personaje animate, baloane folie cifre sau litere, intr-o mare varietate de culori. Fie pentru un baiat sau o fata, aveti mai multe posibilitati pentru a alege modelele potrivite. De exemplu, puteti alege un balon cu super eroi sau o balerina, in functie de sarbatorit si gusturile sale.

 

 

 

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON