Evolutia evenimentelor in timp

Ma numar printre acele persoane care adora sa participe la evenimente precum nunti si botezuri. Si nu am refuzat nici o invitatie care mi s-a oferit la un eveniment de acest gen. Imi place sa stiu ca am fost alaturi de oamenii dragi in momentele speciale pentru ei si de fiecare data cand particip nu contenesc sa ma uimeasca felul in care au evoluat si s-au schimbat aceste evenimente in timp. Si nu ma refer la obiceiuri, deoarece acestea se pastreaza chiar daca au trecut ani si ani de zile, ci ma refer strict din punct de vedere al decorului si al tuturor aspectelor ce tin de acesta.

Daca la nunti inainte se puneau mereu fructe pe masa, iar la masa mirilor exista doar un aranjament floral daca retin bine, acum pe mese uneori se pun fructe, alteori se opteaza pentru acel „bar de fructe” care reprezinta o masa undeva la intrare plina de tot felul de fructe, taiate in anumite forme sau incrustate cu anumite modele si de unde nu lipseste, desigur, fantana de ciocolata. Niciodata nu am apelat la barul de fructe, ins atrebuie sa recunosc ca acesta arata bine si da un aer deosebit prin existenta lui. De asemenea exista acel „candy bar” unde te poti servi cu diverse feluri de prajituri, bomboane de ciocolata, bezele sau multe alte sortimente dulci. Cat despre decorul salii, acum exista aranjamente florale pe fiecare masa, aranjamente ce sunt asezate pe sfesnice, in cutii florate, in boluri de sticla, in colivii sau in multe alte variante cat mai deosebite. Daca inainte erau simple baloane puse in sala, acum exista arcade construite din baloane personalizate, de diferite culori si cu diferite mesaje. Cat despre scaune si mese, cuplul poate alege materialul din care sa fie husele si fetele de mese, detaliile aplicate pe scaune, culoarea acestora si tot ceea ce tine de detaliile care fac diferenta la un astfel de eveniment.

Si acelasi lucru este valabil si in cazul botezurilor. Si aici decorul salii presupune un proces destul de amplu. Spre deosebire de nunta unde culoarea predominanta este albul, in cazul botezurilor se opteaza pentru huse roz, galbene, turcoaz daca este vorba de botezul unei fetite si albastru in general daca este botezului unui baietel. Cat despre aranjamentele florale, acestea trebuie sa fie desigur in ton cu sala. La un botez nu pot lipsi baloanele. Aici se folosesc o serie de baloane inscriptionate in ton cu evenimentul, precum si baloane care sa intruchipeze diverse personaje de desene animate. In general, am putut observa ca, Mickey este cel mai des intalnit la botezurile de baietei, iar Minnie la cele de fetite. Iar pe langa baloane, nu vor lipsi nici plusurile care sa intruchipeze personajele mai sus mentionate.

Este minunat sa vezi cum pe zi ce trece apar lucruri noi si cum avansam in gandire. Fie ca este vorba de idei proprii sau impumutate, firmele care se ocupa cu astfel de lucruri cu siguranta au o imaginatie bogata si vin mereu cu idei noi astfel incat fiecare sa aduca ceva deosebit evenimentului sau. Trebuie sa recunoastem ca trebuie sa fii destul de ingenios si sa ai un grad mare de indemanare pentru a finaliza un décor atat de minunat cum vedem la evenimentele de acest gen.

 

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON