Decoratiuni ce nu pot lipsi la o petrecere

Baloanele au un rol esential la orice tip de petrecere. In general, acestea nu lipsesc, caci trebuie sa recunoastem, acestea sunt cele care te duc cu gandul acolo. Datorita paletei mari de culori in care vin, baloanele pot cu usurinta crea un cadru deosebit. Majoratul se poate transforma intr-un eveniment de neuitat daca in decorul realizat veti include i cateva baloane. Orice majorat are nevoie de numeroase decoratiuni care sunt, am putea spune, esentiale.

Arcada de baloane este prima varianta ce trebuie luata in considerare pentru orice eveniment, nu doar pentru un majorat, deoarece ea este cea care va indruma invitatii care locatia petrecerii. In momentul in care ai vazut amplasata o arcada de baloane, este clar ca acolo este petrecerea. Arcada din baloane este potrivita pentru orice gen de eveniment, cum ar fi inaugurarea unui nou restaurant sau magazin sau pentru a scoate in evidenta promotii in marile magazine. Exista o gama foarte variata de modele de arcade din baloane pentru petreceri si evenimente de tot felul, pentru a fi pozitionate la intrarea locatiei in care este organizat evenimenul respective, fiind disponibile in diferite culori, arcade realizate din baloane simple sau personalizate cu numele sarbatoritului / logo-ul firmei, etc. Arcadele din baloane se pot monta in orice spatiu, interior sau exterior, si pot rezista intre o zi si cateva zile, si chiar pana la o saptamana.

Majoratul este una dintre zilele cele mai speciale din viata fiecarui tanar si nu este de mirare faptul ca pentru adolescenti acesta reprezinta cel mai asteptat moment din viata lor. Pe cat este de asteptata, pe atat de multe batai de cap le da aceasta ocazie sarbatoritilor, care trebuie sa decida unde se vor sarbatori si cum va arata locatia in care se va desfasura petrecerea. Majoritatea considera ca aceasta zi trebuie petrecuta mai original decat restul zilelor de nastere, astfel incat la ptrecerea organizata isi invita prietenii, colegii de clasa, familia, cunoscutii, etc. Iar baloanele isi gasesc locul si la astfel de petreceri. Baloane sub forma de „18 ani”, baloane inscriptionate cu diverse de mesaje vor reprezenta o surpriza placuta pentru sarbatorit , facandu-l sa se simta special. In plus, nu va fi aniversare daca varsta sarbatoritului nu va fi scoasa in evidenta de baloane folie imense sub forma de 18. Alaturi de cateva buchete de baloane si de alte accesorii in ton cu petrecerea de 18 ani, vei avea decorul perfect pentru o petrecere de succes.

Majoratul poate fi sarbatorit atat acasa, cat si la discoteca, la restaurant, sau chiar si la o sala de bowling. Reprezentative insa pentru o astfel de petrecere sunt obisnuitele baloane petreceri majorat, fara de care un astfel de eveniment nu poate avea loc.

Varsta de 18 ani aduce inevitabil multe schimbari in viata unui adolescent: responsabilitate, vacante fara parinti, mutatul in alt oras pentru facultate, etc. Bucura-te de schimbarile care se vor petrece in viata ta si ai grija se iei cele mai bune decizii pentru tine. Nu alerga spre maturizare, ci mergi usor si pe parcurs  traieste fiecare clipa adolescentina. Vei avea timp suficient pentru a fi adult.

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON