Baloane pentru botez

Zile de nastere, aniversari, nunti, petreceri surpriza, botezuri sau petreceri tematice – toate acestea sunt evenimente la care decorul salii este un aspect de care trebuie sa tinem cont pentru ca intreg evenimentul sa fie organizat ca la carte. Iar baloanele sunt un obiect de decor pe cat de ieftin pe atat de des utilizat pentru a decora locatiile in care se desfasoare astfel de petreceri.

Bucuria de a avea un copil este una nemarginita. Si aceasta bucurie fiecare parinte doreste sa o impartaseasca cu cei apropiati si ce modalitate este mai potrivita daca nu o petrecere? Desi ai putea crede ca organizarea unei petreceri de botez nu este atat de complicata sau solicitanta ca cea in cazul unei nunti, in realitate lucrurile stau aproximaiv la fel. Si in cadrul unui botez exista numeroase aspecte de care trebuie sa ai grija. De la lista de invitati, locatie, muzica, meniuri si pana la decorul salei si aranjamentele florale, fiecare lucru in parte necesita atentie.

Daca urmeaza sa organizati un botez tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti baloane colorate care vor insufleti cu siguranta petrecerea. Toti copii adora desenele animate de aceea baloanele cu figurine si modelele de baloane sub forma de persoaneje animate vor reprezenta cel mai vesel decor al unei petreceri. Puteti opta si pentru baloane tip folie al caror timp de plutire este indelungat, intre doua sau chiar patru saptamani, fiind astfel perfecte si drept cadouri de plecare pentru copiii invitati la petrecere.

La botezuri se opteaza foarte mult pentru baloanele cu heliu, insa nu doar baloane cu heliu simple, colorate. Sunt putine dati in care nu se folosesc baloane inscriptionate, acestea fiind cele mai cautate. La botezuri acestea sunt nelipsite. Fie ca sunt inscriptionate cu diferite mesaje hazlii conform evenimentului respectiv, fie ca intruchipeaza diverse animale precum cele mai sus mentionate, atat de simplele baloane botez au devenit indispensabile unui astfel de eveniment. De asemenea, multi dintre parinti doresc baloane personalizate cu chipul copilului lor sau cu numele acestuia, iar acest lucru este unul realizabil. Ai nevoie doar de putina imaginatie sau daca ai déjà bine stabilit ceea ce iti doresti, trebuie doar sa apelezi la o firma specializata in tot ceea ce tine de baloane iar dorintele iti vor fi indeplinite.

Si toate cele enumerate mai sus reprezinta doar o mica parte din ceea ce se poate realiza pentru un botez cu ajutorul baloanelor. Se poate crea varsta copilului, numele acestuia si chiar un intreg perete care sa serveasca pe post de fundal in efectuarea de poze alaturi de invitati. Posibilitatile sunt multe si diverse.

Baloanele nu pot lipsi de orice tip de petrecere urmeaza sa organizati. Acestea dau un plus de veselie si culoare, astfel incat veti putea crea o atmosfera de vis utilizandu-le. Fara doar si poate cu ajutorul lor puteti sa transformati orice eveniment intr-o sarbatoare uimitoare cu aceste decoratiuni distractive si colorate. Baloanele au evoluat, cu siguranta, de-a lungul anilor, de la baloane rotunde normale pana la baloane in forma unica care va permit sa adaugati o nota diferita oricarei structuri decorative.

 

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON