Baloane botez

Se arată toate cele 22 de rezultate

O petrecere fara baloane este o petrecere lipsita de culoare. Aranjamentele din baloane la un botez vor atrage atentia celor mici prezenti la evenimentul respectiv, iar invitatii prezenti la eveniment vor fi cu adevarat surprinsi daca din baloane veti crea diverse aranjamente care de care mai spectaculoase. Fiind un eveniment pentru si despre copii, baloanele se pot inscriptiona cu numele celui crestinat sau cu mesaje in tonul evenimentului. Nu exista petrecere de la care sa lipseasca baloanele, deoarece acestea sunt cele mai potrivite si totodata ieftine obiecte de décor pentru orice tip de eveniment, ce au puterea sa schimbe total decorul unei sali. Deoarece exista o gama foarte variata de baloane simple, de diferite culori sau forme, cu heliu, inscriptionate, personalizate, veti avea cu siguranta de unde alege.

Daca urmeaza sa organizati botezul une fetite, va punem la dispozitie buchetul de baloane special pentru maternitate si botez, cu baloane multicolore, perfecte pentru decorul salii sau pentru a-i face o surpriza noii mamici, la iesirea din maternitate. Buchetele din baloane cu heliu pot fi oferite totodata si cand copilul ajunge pentru prima data acasa. Nu ratati nici ofertele noastre pentru a decora intrarea in sala in care va avea loc evenimentul. Puteti opta pentru arcada pentru intrare, pentru braduti la intrare sau buchete, toate realizate numai din baloane, in culorile dorite de dumneavoastra.

Va recomandam buchetele din baloane ce pot decora intr-o nota superba salonul in care organizati petrecerea de botez a copilului dumneavoastra. Buchetele pot fi modificate conform cerintelor dunmeavoastra. Suntem deschisi la orice idee aveti si doriti sa o puneti in aplicare. Puteti opta pentru baloane simple sau baloane umflate cu heliu, baloane umflate cu aer pentru ringul de dans, braduti din baloane cu heliu pentru intrare, balon folie bebelus umflat cu heliu pentru masa de prezidiu, in culoarea dorita.

Asiguram livrarea si montarea baloanelor in Bucuresti.

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON