Alege profesionisti pentru decorul tau

Un eveniment precum o nunta sau un botez nu este un motiv de gluma. Fiecare mireasa isi va dori ca deorul salii in care va ava loc petrecerea sa arate impecabil, asa cum fiecare viitoare mamica va dori ca sala in care va sarbatori prima petrecere a micutului sau sa arate impecabil.

Asadar, negresit va trebui sa alegeti un profesionist care sa se ocupe de decor. Desi pare foarte simplu de realizat, o firma in domeniu iti va spune ca un decor inseamna destul de multa munca chiar daca este vorba de niste simple baloane, sau aranjamente mai complicate. Este necesar sa apelezi la ajutor profesionist, deoarece, daca nu ai experienta, vei observa ca odata pus in fata numeroaselor variante, vei fi total in ceata.

Exista baloane cu heliu, modele speciale pentru botez, baloane pentru petrecerile de copii de 1 an, pentru taierea motului, aniversari, lansari si petreceri de firma, baloane inscriptionate, etc., si fiecare dintre aceste variante are secretul sau pe care ajungi sa il cunosti doar lucrand mult cu ele. Baloanele umflate cu heliu au caracteristica de a pluti foarte mult astfel ca vor fi cu siguranta admirate de toti cei prezenti la petrecere.  Si nu numai, daca decorul tau va fi din baloane, va trebui sa achizitionezi tot ce ai nevoie d ela o firma serioasa, ca re sa iti garanteze ca iti va onora comanda si ca vei primi exact ceea ce ai comandat.

Astfel ca, pe https://www.baloane-heliu.ro/, vei gasi numeroase optiuni de unde poti alege baloanele potrivite decorulu tau. Iata de ce modele puteti beneficia:

            Aranjamente din baloane pentru mesele de botez sau la nunti –  o combinatie eleganta a baloanelor de tip folie, cu baloane umflate cu heliu, sau buchete din cateva baloane pozitionate pe fiecare masa care cu siguranta vor surprinde lumea prezenta. Chiar si la masa de prezidiu se poate opta pentru un astfel de aranjament din baloane, insa neaparat sa fie unul mai deosebit.            Baloane figurine – la evenimente precum botezuri se pot folosi figurine sub forma de barza si alte modele precum baloane figurine in forma de bebelus, ursulet, carucior, de culoare roz sau bleu, in functie de sexul persoanei sarbatorite.

Ghirlande din baloane – perfecte pentru intampinarea  invitatilor la orice tip de eveniment . Acestea se pot monta in orice spatiu, fie ca se doreste in interior sau la exterior. Pentru botez recomandam ghirlande in culorile: alb, roz, bleu sau mov.

Ploaie de baloane – ce copil nu este fascinat sa vada plutind eci sau sute de baloane prin sala, baloane albe, rosii, roz sau albastre? Este usor de imaginat incantarea celor mici la un astfel de spectacol.

Daca nu ai colaborat inca cu noi poti cauta pe internet rewievuri ale celor care au realizat comenzi pe de site-ul nostru, astfel incat sa fii sigur ca ai ales firma care trebuie. Nu raman de facut decat sa pui mana pe telefon pentru a cere mai multe informatii si pentru a stabili o intalnire cu noi, asta doar daca vrei sa te convingi cu ochii tai ca suntem seriosi.

Pe site-ul nostru ai datele de contact la care ne poti gasi, astfel ca iti stam la dispozitie cu orice ai nevoie sa stii cu referire la produsele noastre. Garantam seriozitate!

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON