La multi ani si bine v-am gasit intr-un nou an, plin de culoare. De atatia ani alaturi de clientii nostrii si anul acesta ne-am propus sa aducem zambete pe buzele celor care achizitioneaza produsele noastre. Viitoare miresici, noi membri ai familiei, indragostiti ce vor sa isi surprinda iubitele, firme ce doresc sa se promoveze, noi suntem aici pentru a indeplini comenzi dintre cele mai mici si pana la cele mai complexe, astfel incat sa avem in continuare clienti multumiti.

Nu exista comanda pe care sa nu o putem onora. Fie ca vreti cateva baloane personalizate cu numere, cu numele unei persoane speciale sau cu logo-ul companiei, acest lucru este realizabil. Dispunem de baloane din latex, folie sau cu heliu, modele diverse care sa se incadreze in cerintele fiecarui client, raportat la evenimentul pe care urmeaza sa il organizeze.

Proaspetele mamici pot fi intampinate la iesirea din maternitate cu buchetele noastre de baloane special create pentru aceasta zi, ce pot fi utilizate si la sosirea acasa. De asemenea, in aceeasi categorie intra si baloanele pentru botez, unde gama ese una foarte diversificata. Baloane de toate culorile, baloane folie in forma de personaje animate, baloane cu heliu, baloane jumbo, modele care de care mai deosebite, concepute special pentru a insemna un eveniment atat de important precum prima petrecere din viata noului venit in familiei.

Si acest lucru este valabil si pentru evenimente precum sunt nuntile, unde decoratiunile din baloane rar lipsesc. Mai ales, ca acum venim cu noi modalitati de decor, care sa transforme locatia in care va veti casatori in una de vis. Dorim sa facem si noi parte, chiar si intr-o mica masura, la fericirea dumneavoastra.

Nu uitam nici de partea profesionala, unde baloanele joaca si aici un rol important. La orice afacere cuvantul cheie il reprezinta promovarea si asta o stie orice firma. Exista partea de marketing, ce tine de publicitatea online si existam … noi. Nu poti inaugura un magazin, o agentie, o cladire de birouri, un mall, supermarket, etc . fara a atrage atentia clientilor prin amplasarea baloanelor. Este imposibil sa nu fi observat la orice deschidere acele arcade imense de baloane pozitionate chiar la intrare sau baloanele cu heliu ce pluteau, personalizate cu logo-ul firmei respective. Asta facem noi! Va facem afacerea cunoscuta. Este mult mai usor sa observi un magazin nou, atata timp cat o arcada din baloane iti va atrage atentia. Instinctiv vei dori sa afli ce este acolo si asfel vei deveni un potential client.

Cat despre petrecerile corporate, nici aici baloanele nu pot lipsi. Acestea nu sunt acel gen de petreceri unde poti impodobi sala cu decoratiuni ca la o nunta. Sunt evenimente serioase astfel ca necesita un decor simplu, ce poate fi redat doar prin baloane, care prin definitie sunt simple, ieftine si de efect.

Acum ca v-am reamintit cine suntem, va asteptam ca si pana acum sa ne onorati cu comenzile dumneavoastra.  Indiferent de tipul comenzii, dispunem de pachete cu livrare oriunde in tara, astfel ca dumneavoastra trebuie doar sa alegeti ceea ce necesitati, iar de restul ne ocupam noi.

 

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON