Baloane personalizate

O zi distractiva cu ajutorul baloanelor este o idee mult mai captivanta in zilele noastre cu o asa mare varietate de forme haioase, dimensiuni diferite si activitati pe care le poti realiza cu ajutorul acestora. Activitatile pe care le poti face cu ajutorul baloanelor iti pot oferi ore intregi de distractie, fiind o alegere perfecta drept decoratiuni de camera.

Baloanele atrag atentia in general la orice tip de eveniment, insa daca le veti imprima cu diverse mesaje in functie de evenimentul respectiv cu siguranta acestea vor arata mult mai deosebit si vor transmite mesajul dorit intr-o maniera mult mai speciala. Fie ca utilizam baloanele sub forma de decor pentru o petrecere aniversara sau pentru a celebra un eveniment important al unei companii, sau in cazul unei campanii media de promovare, baloanele personalizate vor schimba aspectul salii in care se desfasoara evenimentul, iar la petrecerile penru copii, negresit, vor ridica starea de spirit a oricarui copil prezent la petrecere.

Pentru personalizarea baloanelor din latex puteti apela la firmele profesioniste din domeniu care va pot oferi diverse optiuni in acest sens. Baloanele se pot personaliza doarcu text, cu text si imagine sau cu sigla companiei daca este o petrecere corporate, insa cu un maximum de culori, in general trei culori. Asadar, nu ezitati sa solicitati serviciile profesionistilor pentru a crea decorul dorit pentru evenimentul dumneavoastra special.

Un mare succes la toate petrecerile, pe langa baloanele litere sau cifre, cele persoanalizate sunt nelipsite. Nu aveti nevoie sa achizitionati baloanele gata personalizate si puteti sa vi le confectionati singuri, indiferent de evenimentul pentru care le doriti.

De exemplu, baloane personalizate pentru petrecerea burlacitelor. Aceasta este o idee foarte amuzanta de decoratiune pentru o petrecere de burlacite. Aveti nevoie doar de niste baloane colorate umflate cu heliu, de rafie alba ondulata si de un marker permanent care sa scrie gros. Pentru a personaliza baloanele, pur si simplu umflati-le cu heliu si scrieti mesajul sau desenati imaginea. Si in cazul unei petreceri pentru a dezvalui sexul viitorului bebelus, o petrecere care este tot mai la moda si la noi in ultimul timp, baloanele personalizate isi vor face magie. Posibilitatile sunt infinite atunc cand intra in calcul baloanele ca si obicte de decor.

Baloanele, indiferent de materialul din care sunt confectionate, au darul de a fascina, de a da culoare oricarei petrecerii, deoarece ndiferent de varsta pe care o ai, baloanele cu heliu te vor face sa visezi.
Baloanele personalizate constituie accesoriul perfect pentru o sesiune foto, in vederea crearii unor amintiri fabuloase de la petrecerile organizate. Si dupa ce le veti desumfla, veti vedea ca vor ramane la fel de dragute echiar si asa, fara sa fie umflate.

Desi baloanele sunt frumoase indiferent de forma lor, acestea dau o nota mult mai deosebita daca sunt inscriptionate, iar acest lucru, dupa cum ati putut observa anterior, nu trebuie sa presupuna costuri suplimentare. Baloanele schimba total decorul unei sali si atrag atentia la orice eveniment, asa ca daca doresti sa transmiti un anumit mesaj cu siguranta vei reusi sa il transmiti imprimat pe un balon.

Tematica decoratiunilor cu baloane este una foarte variata, decoratorii iesind in fata cu noi, si noi variante de modele, creativitatea lor fiind fara limita. In functie de preferintele clientilor si a evenimentelor pentru care solicita serviciile acestor firme, aceastia pot realiza decoratiuni sub forma dorita, astfel incat serviciile lor sa se muleze pe cerintele acestora. Posibilitatile sunt multiple in ceea ce priveste decoratiunile din baloane, aspectul lor putand fi pus in evidenta diverse moduri.

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON