Baloane pentru orice ocazie

Un an nou, cu oferte noi, inca un an in care dorim sa va garantam cel mai mic pret de pe piata la baloane si decoratiuni pentru petrecere.

Datorita imbunatatirilor materialelor, tehnologiilor noi si unei selectii mult mai largi, baloanele au devenit una dintre optiunile de top pentru decorarea petrecerilor indiferent de tipul de eveniment. Lucrul interesant despre baloane de petreceri este ca se pot incadra in orice decor, fie ca este vorba de o nunta, botez, o petrecere de inaugurare, etc.

Asta inseamna ca poti crea un eveniment magic pentru o fiica adolescenta, pentru un nou nascut, pentru un parinte, bunic, coleg, si asa mai departe. Indiferent de sexul sau varsta persoanei pentru care intentionati sa achizitionati baloane, pe site-ul nostru gasiti model potrivite pentru decorarea perfecta a unui eveniment.

In functie de eveniment, pentru ceva extraordinar, poti alege din gama noastre de baloane special crete pentru botez, pentru o aniversare, pachete ce pot fi livrate oriunde in tara. Daca este o petrecere intre prieteni puteti opta pentru baloane personalizate cu mesaje haioase, daca petrecerea este una destinata copiiilor baloanele cu heliu sau cele tip folie cu persoanej animate nu pot lipsi, iar daca persoana iubita este cea careia doriti sa ii faceti o surpriza, atunci baloanele rosii in forma de inima, cu mesajul „Te iubesc” vor fi un prilej de fericire. Pentru un aspect mai deosebit, puteti lega baloanele umflate cu ajutorul panglicilor sau puteti utiliza o serie de alte accesorii care vor face decoratiunile extra speciale.

Cand vine vorba de decorare unei sali cu ocazia unei zile de nastere, puteti amplasa baloanele strategic in jurul camerei sau puteti face mai multe buchete de baloane. Daca nu aveti destul timp pentru a le face dumnevoastra, puteti sa comandati la noi pe site buchete gata realizate pentru a va usura munca.

Indiferent de tipul petrecerii la noi veti gasi tot ceea ce necesitati pentru a crea un decor de vis. Daca buchetele sunt pe lista dumneavoastra, atunci, in functie de eveniment, puteti alege din gama noastra de buchete maternitate-botez, penttu majorat, buchete „Happy Birthday” sau buchete prima aniversare. Cu siguranta aveti de unde alege.

Unul dintre lucrurile incredibile despre baloane este versatilitatea lor. Puteti alege dimensiunile, culorile, forma, marimea si designul baloanelor. Baloanele sunt pur si simplu perfecte pentru o serie de evenimente. De exemplu, puteti sa creati o arcada pentru a o pozitiona la intrarea in restaurant pentru o nunta  sau pentru a fi pozitionata la intrarea la petrecerea pe timp de vara de la piscina.

Arcadele din baloane au tendinta de a-i face pe oameni sa se simta bineveniti si relaxati. Plus ca aceasta marcheaza intrarea la eveniment, indiferent de tipul acestuia. Faceti arcada sa arate cat mai interesant.  Cand utilizati arcade ca decoratiune, asigurati-va ca o realizati in asa fel incat sa fie una deoasebita. Puteti adauga panglici sau flori pe alocuri astfel incat aceasta sa fie una cat mai deosebita. Sau puteti alege una din gama noastra de arcade, special create pentru diferite evenimente. Indiferent de alegerea facuta, stocul nostru este reactualizat constant, astfel incat sa nu ducem niciodata lipsa de modelul dorit.

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON