Petrecere cu baloane

Sunteti gata sa gazduiti acea petrecere la care va tot ganditi de foarte mult timp? Daca da, trebuie sa incepeti pregatirile astfel: intai trebuie sa gasiti un loc minunat, sa fiti siguri din start ca veti face pe toata lumea sa se distreze, mancarea si bauturile potrivite vor fi la locul lor si, bineinteles, ultimul pas, decorul. Cu toate acestea bine puse la punct, cu siguranta petrecerea organizta va fi una de succes.

Cand vorbim despre despre decor, ne gandim instinctiv la baloane fie ele din latex, folie, cu heliu, etc. Toata lumea iubeste baloanele, deoarece toti fiind copii ne-am jucat cu acestea, si trebuie sa recunoastem, inca ne place sa ne jucam cu ele, indiferent de varsta pe care o avem.

Indiferent daca dumneavoastrasi sotul / sotia aveti o aniversare viitoare sau intentionati sa gazduiti o petrecere speciala pentru parintii dumneavoastra, bunicii sau organizati o petrecere pentru firma, baloanele sunt modalitatea perfecta de a decora evenimentul.

Avand in vedere ca aveti multe optiuni in ceea ce priveste baloanele, ne-am gandit sa va prezentam cateva modalitati in care puteti folosi baloanele, in functie de tipul acestora.

✯        Stea – Un balon in forma de stea arginite, personalizata cu inimi si dungi, inscriptionata cu „Aniversare fericita” este o alegere ideala pentru a sarbatori aniversarea a 25 de ani de casnicie.

✯        Cifre / Litere – Baloanele cifre, precum si cele litere sunt perfecte nu doar la petrecereile cu ocazia zilei de nastere, ci si la petrecerile in care aniversam un anumit numar de ani de casnicie sau la petrecerile corporate unde firmele implinesc o  vechime in domeniul in care exceleaza. Alaturi de urarea de „La multi ani” acestea nu lipsesc de la o petrecere.

✯        Multicolore – Pentru un cuplu cu o vechime mai mica sau un cuplu mai in varsta, dar cu un spirit tanar, puteti alege un balon rotund mare in culori multiple si cuvintele „Aniversare fericita”.

✯        Inima – Puteti de asemenea sa alegeti un balon in forma de inima argintie, aurie sau alta culoare care include mesajul ” Aniversare fericita ” cu majuscule.

✯        Personaje animate – Reprezinta varianta perfecta pentru decorul unei petreceri pentru copii. Acestia adora persoanejele din desenele animate pe care le vad zi de zi la televizor. Inca nu am vazut un copil care sa nu fie incantat de un balon Mickey sau Minnie. In functie de varsta copilului, puteti lua in considerare oricare dintre balon cu tematica sau chiar si un buchet de baloane.

De ce nu ar trebui sa lipseasca baloanele de la o petrecere? Pentru ca …

✯        Aveti o selectie mult mai larga de modele, forme si culori. Plus ca, acestea vin in diferite dimensiuni.

✯        Baloanele umplute cu heliu dureaza mai mult. Prin urmare, oamenii se pot bucura de ele mult timp dupa terminarea petrecerii. Si pot fi chiar si reumflate.

✯        Daca unii oameni sunt alergici la baloane din latex, nimic nu ii impiedica sa aleaga baloane cu heliu. Alternativa exista.

Indiferent ca doriti baloane pentru o ocazie speciala sau doar pentru a le oferi copiiilor dumneavoastra un obiect cu care sa se joace, cu baloanele nu veti da gres.  Exista o selectie foarte mare de baloane de inalta calitate, astfel ca va fi imposibil sa nu gasiti ceva care sa se incadreze in cerintele dumneavoastra.

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON