Baloane pentru orice tip de eveniment

Daca planificati un eveniment special precum o nunta, un botez, petrecere de pensionare, pentrecere pentru un nou loc de munca, o aniversare, o zi de nastere, achizitionarea unei case, cerere in casatorie, petrecere de logodna, venirea pe lume a unui copil sau orice altceva complet diferit, baloanele sunt perfecte indiferent de eveniment, si asta sub forma de decoratiuni dintre cele mai diverse.

Pentru orice eveniment pe care il aveti de sarbatorit, in magazinele online din aceasta nisa exista o selectie de baloane la cele mai mici preturi disponibile, care sa se potriveasca indiferent de motivul pentru care veti organiza petrecerea respectiva.

Prin alegerea unui magazin on-line de incredere, puteti comanda produsele in functie de momentul in care aveti nevoie de acestea si astfel aveti siguranta ca veti obtine livrarea cu baloane in timp util.

Pe www.baloane-heliu.ro puteti gasi o serie de pachete promotionale,  perfecte pentru botez, o aniversare sau o petrecere de inaugurare. Baloanele se pot  personaliza cu diverse mesaje sau logo-uri alese de dumneavoastra, pot fi achizitionate in o singura culoare la alegerea clientului sau diverse culori, fiind disponibile o varietate de culori.

Cuvantul petrecere include de la sine inteles baloane. Nu exista petrecere de orice tip la care acestea sa lipseasca. Puteti alege din gama de “baloane cu “La multi ani!”, litere sau cifre cu heliu, baloane sub forma de persoanaje animate pentru petrecerile micilor nazdravani, baloane simple colorate, baloane cu “Happy Birthday”, baloane Jumbo, baloane pentru majorat in forma de 18 sau baloane inima  “Te iubesc”.

Puneti-va imaginatia la lucru si alegeti in functie de stilul si personalitatea dumneavoastra tipurile de baloane care sa creeze decorul de vis pe care vi l-ati imaginat intotdeauna. Profesionistii in domeniu va stau la dispozitie pentru a va ajuta cu tot ceea ce doriti sa realizati.

Asadar, daca urmatorul eveniment important din viata dumneavoastra este un botez sau  nunta, abordarea oricarei teme si instalarea oricaror tipuri de decoruri vor fi pasii cei mai importanti de parcurs in ceea ce priveste locatia in care se va desfasura minunatul eveniment.

Aranjamente din baloane pentru mesele de botez sau nunti –  o combinatie a baloanelor de tip folie, cu baloane umflate cu heliu, sau buchete de 3, 5 baloane pe fiecare masa vor surprinde cu siguranta invitatii de la eveniment. Indiferent de tipul evenimentului se poate inscriptiona pe baloane orice logo, orice text se doreste, orice mesaj.

            Baloane figurine sau o ploaie de baloane reprezinta decorul perfect pentru copii, care vor fi incantati sa vada cum sute de baloane plutesc prin sala, baloane, albe, roz sau albastre. Doar imaginati-va fericirea de pe chipul lor in fata unei asemenea imagini.

Ghirlande din baloane – perfecte pentru intampinarea  invitatilor la orice tip de eveniment . Acestea se pot monta orunde, fie ca se doreste in interior sau la exterior. Pentru botez se recomanda ghirlande in culorile: alb, roz, bleu sau mov.

In functie de numarul de invitati ce vor fi la petrecerea dumneavoastra exista oferte promotionale care va permit achizitionarea unui numar mai mare de baloane la un pret foarte avantajos.

 

balloons

ADRESA: Str. Vasile Dumitrescu, nr. 26 A, sector 5 Bucuresti, Calea Rahovei - Sebastian

Tel: 0722 247 540 ;  E-mail: contact@baloane-heliu.ro

JUST BALLOONS SRL,  CUI 41753049, Nr. Înmatriculare J40/13600/2019 , Capital social 200 RON